Sofabordet er et centralt element i indretningen. Det er her omkring vi ofte samles med en kop kaffe, lidt at drikke eller en skål slik foran fjernsynet efter en lang dag.
Sofabordet har ikke blot en praktisk funktion, men er også et møbel, som afspejler vores stil og som skal opfylde vores behov. Det er et uundværligt møbel for mange.

-40%
837,00 kr.
1.395,00 kr.
Du sparer: 558,00 kr.
Lager: På lager

HAY sofaborde

Det minimalistiske sofabord Tray Table fra Hay er både praktisk og stilrent. Det har et simpelt udtryk og kommer i flere farver og størrelser, så der er noget for enhver smag. Tray table består af en stålramme og en aftagelig bakke. Det kan stå alene eller kombineres i flere størrelser og højder, så det passer til behov og den øvrige indretning. Sofabordet kan også fint anvendes som et sidebord ved siden af sofaen eller yndlingsstolen.
DLM bordet fra HAY er en anden type sofabord i et let design med håndtag, som praktisk kan tages med rundt i huset eller i haven til de steder, hvor man lige mangler et bord til at stille sin kop eller ligge sin bog på. Det er et moderne design til det moderne liv. DLM bordet kommer i to størrelser i en række farver samt sort og hvid.