Spejle i indretningen har længe været en trend, som mange har taget til sig. Spejle har ikke længere kun en praktisk funktion, når håret skal sættes eller makeuppen skal lægges, men kan være med til at give rummet en helt ny dimension. Spejlet kan være et fint blikfang i boligen, som giver lys og rum, og er ikke kun forebeholdt badeværelset eller entreen. Hæng et stort spejl over skænken i stuen, og se hvordan rummet forandres og synes større.
Vi har spejle i alle størrelser - runde, firkantede, minimalistiske og dekorative.

Populær
-50%
372,50 kr.
745,00 kr.
Du sparer: 372,50 kr.
Lager: På lager

Dekorative spejle og makeupspejle

Spejle har ikke blot en praktisk funktion når håret skal sættes eller makeuppen skal lægges, de kan også fungere som dekorative genstande som skaber rum og lys i indretningen - både de vægophængte spejle og bordspejlene.

Spejle fra HAY

Ruban spejlene fra HAY er minimalistiske spejle i forskellige størrelser med et farvet polyesterbånd, som danner rammen og ophænget. De kan bruges til at skabe en spændende spejlvæg i hjemmet.
Det runde Strap Mirror er et minimalistisk og stilrent spejl, som passer lige godt på badeværelset som i entreen eller stuen. Spejlet findes i to størrelser og kommer med et farvet silikone omkring, som ligeledes fungerer som ophæng.

Makeupspejle fra Menu og Normann Copenhagen

Makeupspejlet Gridy me Mirror fra Menu er et elegant bordspejl på en træbund med riller, så spejlet kan stå både lodret og vandret. Det er et dekorativt designobjekt i indretningen, hvad enten det er i soveværelset, på badeværelset eller på reolen i stuen. 
Flip Mirror fra Normann Copenhagen har flere funktioner, og kan anvendes på badeværelset til smykker og makeup eller i entreen til nøgler, da spejlet står på en praktisk bakke til opbevaring af diverse ting.