Overraskende, innovativt, bedst i sin kategori og skandinavisk design af høj kvalitet er årsagen til, at Stelton i dag er et af Danmarks største brands. Steltons mission er at være kundens fortrukne valg, når det gælder godt design af hverdagsprodukter. Produkterne er tidløse og nytænkende og findes i mange hjem over hele verden.
Stelton blev grundlagt i 1960 og et af de første designs, som kom på markedet var Cylinda-Line designet af Arne Jacobsen. Det er en serie af bl.a. kaffe- og tekander i rustfrit stål, som tilmed fik ID prisen i 1967 af Selskabet for Industriel Formgivning.
I 2010 - 50 år efter firmaet blev grundlagt - opdaterede man cylinda-line serien med nye pastelfarver, som tilføjede serien et moderne og nutidigt udtryk.

I dag er flere design serier kommet til hvor produkterne er stadig kendetegnet ved stærke, rene linjer i et eksklusivt og moderne design, med stærke rødder i den skandinaviske designtradition.

                

Populær
-60%
158,00 kr.
395,00 kr.
Du sparer: 237,00 kr.
Lager: Ikke på lager

Emma serien - klassisk design med et moderne touch

Emma serien fra Stelton hører ind under designfamilien Danish Modern 2.0. Serien kendetegnes ved stærke rene linjer i et klassisk design med et moderne touch. Farverne er støvede tone-i-tone nuancer og kan fint mikses i alle farver. 
Kombinationen af det højglanslakerede stål og bøgetræshanken gør kanderne eksklusive og moderne. Termokrusene i dobbeltvægget porcelæn sikrer at indholdet holder sig varmt samtidig med, at de er til at holde på.

Sortimentet byder på kander, elkedler, skåle og krus i et stilrent og funktionelt design. Serien har vundet flere priser.

Med Emma serien får man et moderne, feminint hverdagsprodukt, som er smukt og klassisk at se på, og som passer godt ind i det skandinaviske hjem.

EM77 termokanden

Stelton har samarbejdet med en række designere gennem årene og en af dem er den danske designer Erik Magnussen.
I 1977 designede han den berømte EM77 termokande med den patenterede vippeprop, som gennem årene har været en af Steltons bedst sælgende produkter.
Designet er elegant og funktionelt og den cylindriske form kendt fra Cylinda-line går igen i produkterne.
Der kommer jævnligt nye farver til sortimentet, og kaffekanderne fåes i dag i de klassiske farver som sort, stål og hvid samt mere støvede, feminine farver. Udover vippeproppen medfølger et skruelåg, så kanden kan transporteres med væske i, og er således oplagt til at tage med på skovturen eller i haven.

Stelton Nordic

Nordic serien fra Stelton er en serie af minimalistiske og kunstneriske hverdagsprodukter, som passer flot ind i det skandinaviske hjem.

Theo serien

Den prisvindende Theo serie kombinerer skandinavisk design med asiatisk kultur og her finder du kaffe- og tekander, skåle og en slow-brew kaffebrygger, hvor kaffen langsomt løber igennem filteret, for at skabe den perfekte kop kaffe med den korrekte aroma og smag. Produkterne er udført i stentøj med låg i bambus, som bryder det rå på en elegant og stilsikker måde.

Stockholm vaser og skåle

I serien er også de elegante Stockholm vaser og skåle, som er et smukt stykke kunstværk, hvor inspirationen til farver og mønstre stammer fra den svenske skærgård og havet. Som et intenst øjebliksbillede af Østersøen indfanger Stockholm Aquatic havets evne til at være smukt og dramatisk på én og samme tid. Farven på Stockholm Horizon er inspireret af den svenske skærgård, hvor reflektionerne i det rolige vand kommer til udtryk i abstrakte mønstre i blå-grønne nuancer.
Begge serier er designet af den svenske designduo Bernadotte & Kylberg som i 2015 modtog den internationale designpris Red Dot Award for 'høj design kvalitet'.

Det kunstneriske mønster fremstår tidløst og elegant i en kold emalje på organisk formede aluminiumsskåle og vaser. Hvert mønster er håndmalet og har dets eget udtryk.

Pure black køkkenknive

Den prisbelønnede knivserie Pure black fra Stelton er til den seriøse gourmet, som tør understrege både stil og smag. Køkkenknivene kommer i en matsort farve, som er modig og elegant og giver kant til køkkenet. Det er en maskulin knivserie, som med sin sorte farve skiller sig ud i forhold til de traditionelle stålfarvede køkkenknive.
Overgangen fra greb til knivblad er flydende, da knivene er fremstillet i et stykke rustfrit stål, hvilket giver et elegant i stramt design. Pure black knivserien er derfor en oplagt gaveidé til alle, som sætter pris på flot, funktionelt og stilsikkert design i køkkenet.