STELTON COLLAR MÆLKEKANDE

295,00

Collar mælkekande er inspireret af espresso bryggeren i samme serie.  Mælkekanden er designet til at varme mælken direkte på komfuret og er herefter klar til servering. Der medfølger et låg, så mælken kan holde sig varm.

Model/varenr.: 421
Lager: På lager

Collar serien er designet af den italienske designduo Daniel Debiasi og Federico Sandri til alle kaffeelskere verden over. For den kvalitetsbevidste kaffedrikker er smag og aroma alt afgørende.

Design: Daniel Debiasi & Federico Sandri
Producent: Stelton
Mål:
Kapacitet: 0,5L
Materiale: Teflonbelagt stål, egetræ
Teknisk info: Ikke egnet til induktions-kogeplader.

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.