STELTON CORE TERMOKOP 2-STK. SAND

195,00

Core termokop er både klassisk og moderne og med sine rene linjer er koppen perfekt til servering af kaffe eller te i selskab med Steltons klassiker termokanden EM77.

Model/varenr.: 1140
Lager: På lager

Core termokop er både klassisk og moderne og med sine rene linjer er koppen perfekt til servering af kaffe eller te i selskab med Steltons klassiker termokanden EM77. Termokoppen holder varme drikke varme, men er kold udenpå.

Design: Søren Refsgaard
Producent: Stelton
Mål: H9 x Ø8 cm, 0,2l
Materiale: Porcelæn i højglans
Farve: Sandfarvet
Teknisk info: Tåler maskinopvask
Yderligere info: Dobbeltvægget porcelæn sikrer varmt indhold og kølig yderside. Sælges i sæt med 2 stk.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.