STELTON EM STEMPELKANDE SORT

445,00

Det prisvindende design fra Erik Magnussen fås nu også som stempelkande.

Model/varenr.: 812
Lager: På lager

Erik Magnussens klassiske termokande blev designet for Stelton tilbage i 1977. Det prisvindende design fås nu også som stempelkande. Stempelkanden rummer 8 kopper, og kan med sine dobbelte vægge holden kaffen varm i længere tid. Ved servering af kaffe åbnes kandens låg ved at dreje  tappen på låget, og efter servering lukkes kanden ved at dreje låget tilbage igen.

Design: Erik Magnussen
Producent: Stelton
Mål: H21 x B10,5 cm.
Kapacitet: 8 kopper, 1L
Materiale: Rustfrit stål og kunststof
Farve: Sort
Yderligere info: FDA godkendt

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.