STELTON EM77 TERMOKANDE 1L LAVENDEL

445,00

Termokanden med den unikke vippeprop er skabt af Erik Magnussen i 1977 og er et af Steltons bedst sælgende designs gennem tiden.

Model/varenr.: 997
Lager: På lager

Termokanden med den unikke vippeprop er skabt af Erik Magnussen i 1977 og er et af Steltons bedst sælgende designs gennem tiden. Termokanden har glasindsats og praktisk vippeprop, der selv lukker, når du har skænket kaffen/téen. Ud over vippeproppen medfølger også et skruelåg, så kanden kan transporteres med væske i. Kaffen/téen i EM 77 er temperaturmæssigt serveringsklar efter mere end 4 timer.

Kanden er blevet lidt af et modeikon, der sætter trenden med nye farver hvert forår og efterår.

Design: Erik Magnussen
Producent: Stelton
Mål: H30 x B10,5 cm.
Kapacitet: 1L
Materiale: ABS kunststof, Glasindsats
Farve: Lavendel
Yderligere info: FDA godkendt

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.