STELTON EMMA ELKEDEL BLÅ

1.095,00

Den ledningsfri elkedel kan rumme 1.2 L. og er forsynet med udtageligt kalkfilter, tørkogningssikring og automatisk slukning ved kogepunktet.

Model/varenr.: x-210
Lager: På lager

Forskøn hverdagen med Emma. Steltons prisvindende te- og kaffeserie Emma bliver nu udvidet med en elkedel i samme design. Emma elkedel er en æstetisk flot, stålkande med rene linjer, der matcher resten af Emma serien. Emma elkedel er nem i drift. Den ledningsfri elkedel kan rumme 1.2 L. og er forsynet med udtageligt kalkfilter, tørkogningssikring og automatisk slukning ved kogepunktet. Emma elkedel er så pæn, at den kan tages med til bords.

Design: HolmbäckNordentoft
Producent: Stelton
Mål: B20 x H25 x D26 cm.
Kapacitet: 1,2L
Materiale: Rustfrit stål, varmelegeme, bøgehåndtag
Farve: Blå
Rengøring: Tørres over med en let fugtet klud
Priser: German Design Award 2015, Red Dot Award 2014, iF Product Design Award 2014

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.