STELTON EMMA KAFFE-TERMOKANDE SORT

745,00

Traditionel og nytænkende på én gang. Det er essensen af den nye Emma kaffe-termokande fra Stelton.

Model/varenr.: x-200-2
Lager: På lager

Traditionel og nytænkende på én gang. Det er essensen af den nye Emma kaffe-termokande fra Stelton. Kandens harmoniske krop i rustfrit stål har en flot blå højglanslakering, som skaber en fin tone-i-tone harmoni med resten af Emma-serien. Bøgetræshanken tilføjer kanden en nordisk signatur samt et moderne og autentisk udtryk. Det enkle og minimalistiske design giver ro til bordet og øjet. Kanden har en slank silhuet og adskiller sig let fra seriens buttede tekande. Emma kaffe-termokanden lægger op til brygning af traditionel filterkaffe i et moderne design, der har stålindsats og et praktisk klik-låg, som gør kanden let at betjene med én hånd.

Design: Holmbäck & Nordentoft
Producent: Stelton
Mål: H24,5 x D13 cm.
Kapacitet: 1,2L
Materiale: Højglanslakeret rustfrit stål, PP plast, bøgetræ
Farve: Sort
Yderligere info: BPA fri og ingen phthalater. Emma serien er vinder af Red Dot Design Award 2014 og iF Product Design Award 2014.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.