STELTON EMMA MÆLKEKANDE GRÅ

195,00

Naturligvis har Emmaserien også en termo-mælkekande i dobbeltvægget porcelæn.

Model/varenr.: x-203-1
Lager: På lager

Mælk skal der til – mener nogle – og gerne varm mælk. Naturligvis har Emmaserien derfor også en termo-mælkekande i dobbeltvægget porcelæn. Varm mælken op og hæld den på mælkekanden eller sæt den direkte i mikroovnen og varm op. Dobbeltvæggen sikrer, at mælken holder sig varm samtidig med at kanden er kølig uden på. Emma termomælkekanden har samme slanke form som kaffe-termokanden og det glaserede porcelæn ligger godt i hånden.

Design: Holmbäck & Nordentoft
Producent: Stelton
Mål: H15 x B8 cm.
Kapacitet: Rummer mælk nok til flere 0,3l
Materiale: Glaseret porcelæn
Farve: Lys grå
Teknisk info: Tåler maskinopvask samt microovn
Yderligere info: Varmt indhold – kølig på ydersiden

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.