STELTON EMMA TE-TERMOKANDE BLÅ

745,00

Den nye, revolutionerende te-termokande fra Stelton i lakeret rustfrit stål med stålindsats sætter nye standarder for te-brygning.

Model/varenr.: x-201
Lager: På lager

Den nye, revolutionerende te-termokande fra Stelton i lakeret rustfrit stål med stålindsats sætter nye standarder for te-brygning. Nu er det én gang for alle muligt at vinke farvel til bitter te. Et enkelt twist lukker det indbyggede smart-filter, så teen stopper med at trække, når den rette styrke er nået. Tebladene behøver først at blive fjernet, når teen er drukket. En fusion af tradition og nytænkning giver kanden en harmonisk krop i højglanslakeret rustfrit stål. Kandens hank i bøgetræ giver både et innovativt, moderne twist og rækker bagud til fortidens brug af naturens materialer.

Design: Holmbäck & Nordentoft
Producent: Stelton
Mål: H18,5 x D14 cm.
Kapacitet: 1L
Materiale: Højglanslakeret rustfrit stål, PP plast, bøgetræ
Farve: Blå
Yderligere info: BPA fri og ingen phthalater. Emma serien er vinder af Red Dot Design Award 2014 og iF Product Design Award 2014.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.