STELTON EMMA TERMOKRUS 2-STK. GRÅ

199,00

Steltons nye Emma termokrus i dobbeltvægget porcelæn sikrer at drikken holder sig varm samtidig med, at kruset er til at holde om.

Model/varenr.: x-204-1
Lager: På lager

Steltons nye Emma termokrus i dobbeltvægget porcelæn sikrer at drikken holder sig varm samtidig med, at kruset er til at holde om. Grib om kruset fra enhver side og nyd, at den varme drik holder sig lun. Det minimalistiske design fra hele Emma-serien går igen på kruset, som med sit enkle udtryk let kan blive en ny hverdagsklassiker til kaffe- og tebordet. Krusene kommer i sæt af to matchende blå farver eller to grå, som også passer ind i seriens tone-i-tone nuancer.

Design: Holmbäck & Nordentoft
Producent: Stelton
Mål: H10 x B8 cm.
Kapacitet: 0,25L
Materiale: Porcelæn i højglans
Farve: Grå
Teknisk info: Tåler maskinopvask samt microovn
Yderligere info: Dobbeltvægget porcelæn sikrer varmt indhold og kølig yderside. Sælges i sæt med 2 stk.

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.