STELTON OSTE/BAR KNIV

295,00

Her er tale om stilfuldt design og funktionalitet udført i rustfrit stål.

Model/varenr.: 523
Lager: På lager

Den cylindriske form, som er kendt fra mange af Steltons andre produkter, kendetegner også serien af tilbehør til bla. baren og ostebordet. Kniven har takker hvilket gør den velegnet til både at skære ost, citrusfrugter, tomater og meget andet. Her er tale om stilfuldt design og funktionalitet udført i rustfrit stål. Den velkendte bar/ostekniv vil pryde ethvert bord eller bar.

Design: Peter Holmblad
Producent: Stelton
Mål: L21 x B3 x D1,5 cm.
Materiale: 18/8 Satinpoleret rustfrit stål

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.