STELTON PURE BLACK FORSKÆREKNIV

695,00

Skarpt design til middagsbordet. Høj funktionalitet og et stramt, stilfuldt look.

Model/varenr.: x-120-8
Lager: På lager

Pure Black design by HolmbäckNordentoft

Skarpt design til middagsbordet. Høj funktionalitet og et stramt, stilfuldt look. Stelton lancerer nu en elegant forskærerkniv til den seriøse gourmet, som tør understrege både stil og smag. Pure Black serien er hædret for funktionalitet og flot design med blandt andet en Red Dot Design Award – Best of the Best 2011. Som på resten af serien, er overgangen fra greb til knivblad flydende, fordi kniven er fremstillet i ét stykke rustfrit kromstål. Forskærerkniven giver et flot rent snit, så stegen serveres i knivskarpe skiver. Det grafiske design og den specielle matsorte overfladebehandling giver et godt greb og gør kniven let at rengøre. Prøv også den matchende Pure Black stegegaffel, sammen udgør de et imponerende forskærersæt til en lækker gæstemiddag eller som gaveidé.

 

Design: HolmbäckNordentoft
Producent: Stelton
Mål: L36 x H4 cm.
Materiale: Rustfrit kromstål med matsort belægning
Rengøring: Bør vaskes af i hånden
Priser: Red Dot Design Award – Best of the Best 2011. Formland Design Award 2011 samt Accent on Design Award 2011.

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.