STELTON PURE BLACK SANTOKU KNIV

565,00

Høj funktionalitet og et stramt, stilfuldt look.

Model/varenr.: x-120-4
Lager: På lager

Pure Black knivserien som er hædret for funktionalitet og flot design med bl.a. Formland Design Award udvider med to nye knive. Du kan glæde dig til at kokkerere sæsonens grøntsager med den nye Santoku-kniv. Santoku er i øvrigt japansk og betyder tre i brug. Nyd kniven som er ”lidt til det hele” uanset om du snitter, skærer ­eller hakker frugt og grøntsager. Men pas på fingrene, den er skarp!

Design: Holmbäck Nordentoft
Producent: Stelton
Mål: L27 cm.
Materiale: Rustfrit chromium stål med matsort coating

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.