STELTON PURE WHITE MAGNETSKINNE

595,00

Stelton præsenterer nu markedets første hvide knivmagnet, så du både kan opbevare og passe på dine køkkenværktøjer på elegant vis.

Model/varenr.: x-120
Lager: På lager

Knive er gode at have ved hånden, men med en knivmagnet passer du også godt på dine knive, så de holder sig skarpe. Stelton præsenterer nu markedets første hvide knivmagnet, så du både kan opbevare og passe på dine køkkenværktøjer på elegant vis. På en hvid væg virker den 42 cm lange Pure White let og svævende, mens den blanke overflade får de matsorte knive fra Pure Black knivserien til at fremstå med skulpturel skønhed. Her går funktionalitet og æstetik op i en højere enhed - et produkt for feinschmeckere. Den unikke knivmagnet er let at hænge op og passer med sit diskrete look ind i ethvert køkken.

Design: Holmbäck og Nordentoft
Producent: Stelton
Mål: H3,5 x L42 x B1,2 cm.
Materiale: Rustfrit stål og Kunststof

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.