STELTON STOCKHOLM VASE - AQUATIC

545,00

Det kunstneriske mønster fremstår tidløst og elegant i en kold emalje på organisk formede aluminiumsskåle og vaser. Hvert mønster er håndlavet og har dets eget udtryk.

Model/varenr.: 450-20
Lager: På lager

Som et intenst øjebliksbillede af Østersøen indfanger STOCKHOLM Aquatic havets evne til at være smukt og dramatisk på én og samme tid. STOCKHOLM Aquatic designet af den svenske designduo Bernadotte & Kylberg modtog i 2015 den internationale designpris Red Dot Award for ” høj design kvalitet”.

Det kunstneriske mønster fremstår tidløst og elegant i en kold emalje på organisk formede aluminiumsskåle og vaser. Hvert mønster er håndlavet og har dets eget udtryk.

Design: Bernadotte & Kylberg
Producent: Stelton
Mål: Small: Ø13,1 cm x H19 cm, Medium: Ø16,6 x H23 cm
Materiale: Aluminium og kold emalje
Rengøring: Kan vaskes af med lunt vand, klud og opvaskemiddel og tørres af med en blød klud (ingen maskinopvask eller opvaskebørste

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.