STELTON TIME VÆGUR - SORT

795,00

Enkelt, anderledes og flot vægur fra Stelton.

Model/varenr.: 852
Lager: På lager

Tiden er et komplekst fænomen, men det behøver dit ur ikke at være. Urets ­minut-arm hænger sammen med og danner urskiven, hvilket giver et flot ­skyggespil på væggen. Enkeltheden giver uret et unikt, grafisk udtryk, som giver illusionen af, at det svæver på væggen fordi en traditionel urkasse er undgået. Det minimalistiske formsprog viser tydelig inspiration fra ikonet af et ur og er basen for det stilrene udtryk i Stelton Times.

Design: Jehs & Laub
Producent: Stelton
Mål: D22,5 x 3,6 cm
Materiale: Mat lakeret aluminium
 

Følg os på Facebook & Instagram:

FØLG OS PÅ FACEBOOK FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.