STELTON TO-GO CLICK KRUS LYS GRÅ

155,00

Perfekt til din favorit drik på farten – til bilen og kontoret. To Go Click har en enestående klik funktion, så du nemt kan åbne og lukke kruset med én hånd. Drik fra alle 360 grader af kruset, som om der ikke var et låg på. Findes i 2 størrelser.

Model/varenr.: 570-13
0,2 L 0,34 L
Lager: På lager

Perfekt til din favorit drik på farten – til bilen og kontoret.To Go Click har en enestående klik funktion, så du nemt kan åbne og lukke kruset med én hånd. Drik fra alle 360 grader af kruset, som om der ikke var et låg på. Det er som at drikke af et almindeligt krus, ingen side er forkert. Nyd varme eller kolde drikke uden at spilde, når du er på farten. Findes i 2 størrelser.

To Go Click er smart design og funktionalitet i ét krus. Kruset er naturligvis BPA-fri og phthalat-fri. Når du skal have en kaffe med på farten.

Design: Stelton
Mål: Lille 0,2 L 9cm x 9cm x15,5cm, Stor 0,34 L 9cm x 9cm x 18cm
Kapacitet: 0,2 L eller 0,34 L
Materiale: Rustfrit stål med pulverlakering. BPA-og phthalat-fri plastik
Rengøring: Vaskes af i hånden

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.