TOM DIXON COPPER SHADE D25 CM.

2.950,00

Lampen er enkelt og eksklusiv i udtrykket. Den er lavet i polykarbonat som indvendig er blevet belagt med et tyndt lag kobber. Resultatet er en stærkt reflekterende overflade med en varm metallisk glød.

Model/varenr.: MSS25-PEUM
Lager: På lager

Lampen er enkelt og eksklusiv i udtrykket. Den er lavet i polykarbonat som indvendig er blevet belagt med et tyndt lag kobber. Resultatet er en stærkt reflekterende overflade med en varm metallisk glød.

Design: Tom Dixon
Mål: D25 cm.
Materiale: Polycarbonat med kobber belægning
Lyskilde: E27 Maks 60W - inklusiv
Yderligere info: Der medfølger 2,5m klar ledning
Rengøring: Brug en let fugtig klud uden kemikalier

 

Velkommen til Trendcorner. På webshoppen finder du et bredt udvalg af boliginteriør til dit hjem. Vi har nøje udvalgt produkter, som passer til den nordiske stil og fører nogle af de største danske brands som HAY, Menu, Stelton, Normann Copenhagen, House doctor m.fl.

Vores store passion er boligindretning, og vi opdaterer jævnligt sortimentet med nye upcomming brands - både danske og udenlandske.

Vi er en e-mærket webshop og har top karakter på Trustpilot. Du kan derfor altid føle dig tryg når du handler hos os. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice med hurtig og sikker levering, prisgaranti og 30 dages bytte og returret.

Vi håber, at du vil blive inspireret på shoppen og glæder os til at hjælpe med at indrette dit hjem.